Om LIND

LIND er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver og bistår virksomheder, faglige organisationer og privatpersoner. Vores rådgivning omfatter en række specialområder og de væsentligste erhvervsretlige områder.

Vi lægger afgørende vægt på kvalitet, og leverer ydelser på højeste faglige niveau uden at glemme, at omkostningsbevidsthed også er en kvalitet. Vi lægger stor vægt på det personlige samarbejde, der sikrer et indgående kendskab til klientens særlige forudsætninger og ønsker til løsning af opgaven.

Hos LIND påtager vi os både store og mindre opgaver, der giver os mulighed for at gøre en forskel qua vores specialkompetencer. Finder vi, at opgaven falder udenfor vores kompetencer, vil vi ikke påtage os opgaven, men i stedet henvise til gode kolleger.

Ledelsen i LIND

Bestyrelsen i LIND består af Mads Berendt (formand), Asger Tue Pedersen og Anders Bendtsen. Asger Tue Pedersen er administrerende direktør.

Fra 1954 til LIND i dag

LIND har rødder tilbage til 1954, hvor advokaterne Niels Peter Madsen-Mygdal og Oluf Lind slog sig sammen.

Efter Madsen-Mygdals død et par år senere, opbyggede Oluf Lind et højt respekteret og bredt dækkende advokatfirma under navnet Oluf Lind & Partnere, der i 1990 fusionerede med Poulsen, Westergaard, Cadovius & Stokholm. Året efter blev det tilladt at drive advokatvirksomhed i selskabsform, hvorefter advokatfirmaet blev omdannet til Lind & Cadovius Advokataktieselskab, senere Lind Cadovius Advokataktieselskab.

Det er denne mangeårige historie, advokaterne Nicolai Westergaard, Mads Berendt og Asger Tue Pedersen bygger videre på i dag. Førhen var de partnere i Lind Cadovius, nu er de ejere af LIND. Anders Bendtsen har i mange år været ansat advokat i Lind Cadovius, og er i forbindelse med etableringen af LIND blevet optaget som ejer.